Foraj drill

Foraje Puturi de Apã Telefon: 0753 924 223

În primul rând, pentru un foraj de alimentare cu apã trebuie sã se aibã în vedere nevoile si necesitãtile zilnice de apã pentru fiecare caz în parte.

În functie de necesitãtile dumneavoastrã se poate determina un debit de apã, un diametru de teavã, o adâncime aproximativã în functie de straturile de apã existente în zona respectivã.

Spre exemplu, un debit de 0,2l/secundã, înseamnã 720l/orã, iar la 24 de ore înseamnã 17 metri cubi/zi, o cantitate de apã absolut suficientã pentru o gospodãrie, sau chiar pentru o micã afacere.

Majoritatea oamenilor nu vãd diferenta între un put forat si o fântânã, fapt pentru care vom prezenta cateva diferente semnificative. 

În cazul fântânilor, apa este de acumulare si se aflã la o adâncime mai micã, aprox.10m. Aceastã apã poate proveni din apele pluviale de suprafatã chiar si din ploi, aducând cu sine tot felul de microorganisme rezultate din putrezirea frunzelor, a vreascurilor, animalelor, acestea numindu-se nitriti si nitrati afectându-ne fãrã sã ne dãm seama sãnãtatea, acesti nitrati neavând gust sau miros. Deasemenea, în sezonul secetos existã riscul de a seca lãsându-ne fãrã apã exact atunci cand avem mai mare nevoie de ea. În Europa nimeni nu mai face fântâni, numai puturi de apã. Principalul avantaj este pretul datoritã adâncimii mici, dar meritã.

În cazul puturilor, existã posibilitatea de a furniza debitul necesar constant, în functie de necesitãtile beneficiarului. Acest debit este constant, curgand 24 de ore din 24 tot timpul anului indiferent de anotimp sau conditii de secetã. În plus, straturile de adâncime nu au legaturã cu pânza de suprafatã, acest strat putându-se izola. Deasemenea, calitatea apei este net superioarã în straturile de adâncime.

Telefon: 0753 924 223

  • Noi vã oferim servicii de calitate în domeniul forajelor de apã
  • Personalul nostru are o experientã de peste 30 de ani în domeniul forajelor, beneficiind de colaborari cu cei mai renumiti si mai vechi ingineri geologi din Romania
  • Utilajele de foraj recent achizitionate, ne dau siguranta executãrii în bune conditii si la timp a oricarei lucrãri de foraj. Aceste utilaje sunt capabile sa lucreze si în timpul iernii.
  • Materialele folosite sunt de cea mai bunã calitate în acest moment pe piatã, având toate certificate de calitate, acest lucru permitându-ne de a asigura beneficiarului o lucrare durabilã.
  • Vã asigurãm consultantã de specialitate în domeniu.
Ai nevoie de foraje pentru puturi de apa sau orice alt serviciu din domeniul forajelor? | CONTACTEAZA-NE
Call Now ButtonScroll Up
×